Gagi Đogani postao vozač GSP-a! (FOTO)

Izvor: Story, 19.Mar.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani postao vozač GSP-a! (FOTO)

Denser Gagi Đogani, osnivač grupe Funky G i bivši suprug Anabele Atijas, rešio je da promeni profesiju

Gagi Đogani, foto: Vladimir Šporčić

Denser je, naime, na Instagramu objavio fotografiju na kojoj sedi za volanom gradskog autobusa. On je proveo sunčano po podne sa svojom ćerkom, koja je zajedno s njim pozirala na fotografiji, a njegov komentar je naveo mnoge da pomisle da je promenio profesiju.

- Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da promenite poziv. Pozz iz GSP-a - napisao je denser.

Podsetimo, Gagi se odavno nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, pa je čak na svojoj Facebook stranici molio svoje prijatelje da mu uplate po evro kako bi mogao da snimi novi spot. Gagi je rekao da je na tu ideju došao sasvim slučajno jer mu se bliži rođendan.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.