PROMENILA LIČNI OPIS! Nakon svadbe sa Anitom, Matora otišla kod estetskog hirurga - IZ KORENA MENJA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 10:31

PROMENILA LIČNI OPIS! Nakon svadbe sa Anitom, Matora otišla kod estetskog hirurga - IZ KORENA MENJA SVE

Ovako izgleda Jovana posle!

Rijaliti zvezda Jovana Tomić Matora, o kojoj se danima priča, nakon što je stupila u istopolni brak sa Anitom Stanojlović, ne prestaje da izaziva komentare javnosti.

Osim što je stupila u gej brak i konačno se skrasila nakon brojnih neuspešnih veza, Matora je postala i maćeha Anitinom sinu Alekseju, sa kojim se, kako obe tvrde, odlično slaže.

Inače, Anita se nedavno sa malenim Aleksejem preselila u Jovanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stan u Mirijevu, gde sada uživaju u porodičnoj idili.

Tomićeva je uz brojne životne promene, rešila da napravi i jednu fizičku, pa je tako otišla na remont lica.

- Boc, boc, malo kod mog druškana - napisala je Jovana na Instagram priči na kojoj vidimo kako joj je namazana verovatno anestezija, koja će sprečiti bol od uboda na pojedinim mestima na licu.

Doktorka je obeležila delove oko očiju, čelo i takozvane smejalice, pa se pretpostavlja da je reč o botoksu i brisanju bora.

Nekoliko sati nakon "bockanja", Matora je otišla na večeru sa suprugom Anitom, bivšom zadrugkom Anom Spasojević i ostatkom društva, kada su zabeležili zajedničku fotografiju na kojoj se moće videti da je Jovana i dalje crvena od intervencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.