PROGOVORIO O TAJNIM RAZGOVORIMA SA ZVEZDANOM! U poverenju mu šapnuo ovo o Anđeli: Devojka je sve dopustila

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 14:31

PROGOVORIO O TAJNIM RAZGOVORIMA SA ZVEZDANOM! U poverenju mu šapnuo ovo o Anđeli: "Devojka je sve dopustila"

Bez dlake na jeziku o ljubavnom trouglu koji trese Belu kuću!

Mikica Bojanić došao u Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarao o aktuelnim temama u Beloj kući. On je prokomentarisao odnos Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Mikica je otkrio šta mu je Zvezdan šapnuo u poverenju o vezi sa Anđelom.

- Ne volim nepravdu. Sinoć su opet pričali i doveli Zvezdana do ludila - rekao je Mikica.

- Šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po tebi tu nepravda? - upitalo je drvo.

- On je vodio život kakav je vodio i priznao sve što je uradio. Nisu valjali ni on ni ona u toj vezi. Onda uđeš sa pričom da ti nije stalo, a praviš scene. Sve je kontradiktorna. Nije ona bila nimalo svetica u toj vezi - pričao je Mikica.

- Šta misliš o njegovom odnosu sa Anđelom? - upitalo je drvo.

- Sinoć mi je rekao onako tiho: "Pogledaj, mala me sve više i više kupuje". Ne može sve odmah da se desi. Sve što su duže zajedno, sve više mu prija. Onda sam zaključio da između njih stvarno nešto postoji, to se vidi. I ta razlika u godinama, devojka je sve dopustila - rekao je on.

- A odnos Miljane i Zole? - upitalo je drvo.

- Mislim da nema tu neke budućnosti, što ovde, što napolju, koliko god se oni trudili. Ja znam kad je on ušao, rekao je jednu rečenicu: "Da ja znam da ona može da se promeni, ja bih nju oženio - rekao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.