PROGOVORIO O PORODICI MITROVIĆ I TV PINK: Kristijanu su ugasili emisiju, a ovo je želeo - ulazi u Zadrugu 7?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:11

PROGOVORIO O PORODICI MITROVIĆ I TV PINK: Kristijanu su ugasili emisiju, a ovo je želeo - ulazi u "Zadrugu 7"?

Ništa nije sakrio od nas!

Bliži nam se početak nove 7. sezone rijaliti formata "Zadruga" koji će nositi naziv "Elita", a već uveliko se spekuliše ko su potencijalni učesnici. U medijima i na socijalnim mrežama se neprestano nagađa, a neke informacije čak i postoje, koje možete pogledati klikom na OVAJ LINK.

Budući da je ekipa portala SrbijaDanas srela Kristijana Golubovića ispred zgrade TV Pink, odmah se postavilo pitanje da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on potencijalno učesnik nove sezone, iako je diskvalifikovan iz prethodne, te se nije znalo ni u kakvim je odnosima sa čelnim ljudima, odnosno Milicom Mitrović i Željkom Mitrovićem.

- Odličnim! Pa ja sam imao emisiju koju su mi dali, pokazao sam jako veliki rejting sa istom. Emisija je zaživela, imao sam nameru da je popnem na još veći nivo... Imao sam redovnu platu, bio sam prijavljen, ali iz nekih razloga sam bio stopiran - izjavio je Kristijan za naše kamere.

Ovim je očigledno stavio do znanja da još uvek ima dobre odnose sa Velikim Šefom i Velikom Šeficom, čime se automatski otvara prostor da se osnovano posumnja da je baš on novi učesnik "Zadruge 7 Elita".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.