PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Sanja otkrila odakle poznaje UHAPŠENOG MAKROA, a onda ZAPRETILA!

Izvor: Svet, 07.Jul.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Sanja otkrila odakle poznaje UHAPŠENOG MAKROA, a onda ZAPRETILA!

Sanja Stanković je rijaliti napustila pre tačno dve noći, a u superfinale je došla da podrži ostale takmičare. Međutim,  progovorila je i o prostituciji ali i o makrou Mihajlu Maksimoviću koji je nedavno hapšen.
Sanja je otkrila da priče koje su se vrtele oko nje nisu istinite, te da njen advokat već rešava slučaj.
“Ljude iz rijalitija po ugovoru ne smem da tužim valjda, ali one napolju ću sigurno tužiti. Moj advokat radi na tom slučaju”, rekla je San za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Alo.rs”, a onda otkrila i da li poznaje čuvenog makroa:
“Ma gde ga znam. Možda sam ja nekada bila u njegovom društvu a da to nisam ni znala pa me tako povezuju”, otkrila je Sanja.
Svet
The post PROGOVORILA O PROSTITUCIJI: Sanja otkrila odakle poznaje UHAPŠENOG MAKROA, a onda ZAPRETILA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.