PROGOVORILA O MAGIJI - Dalila KONAČNO OTKRILA zašto je PALILA IGRAČKE! Evo koji je bio RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2022, 02:38

PROGOVORILA O MAGIJI - Dalila KONAČNO OTKRILA zašto je PALILA IGRAČKE! Evo koji je bio RAZLOG

"On radi na silu stvari sa mnom, na silu me hvali, na silu se smeje !"

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju bila je Dalila Dragojević.

- Kako si, ko je zaslužan za tvoje raspoloženje? - pitao je Darko.

- Evo u izolaciji, nisam imala priliku da upoznam Nevenu toliko, sad smo se sprdale, pominjale tebe, ona pita da se nisam zaljubila... Baš mi prija, uvela me u svet meditacije, učila o pravilnom disanju, sad mi stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neke kapi pod jezik. Baš sam kul, dva dana se sprdam, zezam - rekla je ona.

- Kako komentarišeš sve ovo? Dejan kaže da si ga opet izdala, ti kažeš da je on tebe zeznuo - govorio je Darko.

- Ja sam sve pažljivo slušala, samo se nekad pogubim pred vama, pa ispadne da lažem. Slušala sam ga, pustila da priča i rekla da ću se povući. I onda slušam i čujem, čujem, on ležao, proračunao, pa se vratio na klipove. "Čekaj da ustanem da ti kažem...". I onda sam skontala da je on od spolja došao sa tim predskazanjem da me naglo odstrani. Ne mislim da je to, već deo osvete koju smo Đedović i ja pominjali. On se uvek smejao kad smo to pominjali. Nikad nije rekao: "Ma, daj...". Tako mi je delovao, a to sam zanemarila. I onako sinoć kad sam slušala... Smatram da je to tako. Video je da je pao u ponor zbog mene i sebe. Tražio je razlog da se uhvati za to, da sam ga kao izneverila opet, da se on izdigne. Razgovor između Filipa i mene je bio najavljen da se desi kad tad. Moralo je da se desi. I rekla sam mu da ne zameri kad se nasmejem na neku Carevu šalu, takva sam. I onda je on sad kao odjednom za klip iz ekonomskog dvorišta i izolacije rekao da je niskobudžetni p*rno film. Ja slabo pamtim rečenice, ali kada me nešto tako dotakne... I onda ja posle svega uđem u spavaću sobu, i ja vidim Dejana bez majice na krevetu kod Aleks i Krleta, kao ovako, maše dole nogicama... Slušam i kažem: "Ma slušaj, ako je iko imao niskobudžetni p*rno film, to si ti". Treba da dođe, zagrli devojku, a ne da maše nogicama - pričala je Dalila.

- Kao Filip Car - prokomentarisao je Darko.

- I onda večeras sam rekla da se kraljica vraća. Videla sam da od lupanja glavom nemam ništa, nasekiram roditelje, sebe, opada mi kosa... I ajde, ja kažem danas da se kraljica vraća u spavaću sobu i da hoću uživo da pratim niskobudžetne p*rno filmove, mogu ja da ga namažem, ali ovog puta bez gaća - rekla je Dragojevićka.

- I onda ti napraviš haos. Kao kad jede picu sa Aleks, a to ne može da se poredi kad ti pričaš sa Filipom - rekao je Darko.

Razgovor sa Filipom je spontan, a ovo su njegove kalkulacije da bih ja nasrnula na neku devojku - govorila je Dalila.

- Zbog čega bi se ti tukla sa nekom devojkom ako nećeš da budeš sa njim? - pitao je Tanasijević.

- Ko kaže da ne bih. Zbog čega me neko naglo odstranjuje ako nisam ništa loše uradila? Tako i Filip. A pri tom sam svima valjala. Shvatila sam da je najbolje biti nevaljala. Meni je sad jako zanimljivo postalo u rijalitiju jer sam videla stvari iz druge perspektive kroz Ša i Taru. Filip je sinoć došao da zameni krevet da bi bio u redu kao ja, sad nas deli tri kreveta. I kaže on sinoć uporno: "Ja bih najviše voleo ovaj Matorin krevet", a ja sam tu prekoputa... Meni te fore nisu zanimljive kad su na silu. Danas ja obučem ove crvene helanke i onaj duks "Starleta" od Ognjena, kad će on meni sa ugaone: "Baš si danas morala taj duks da obučeš". Okrenem se i vidim duks njegov "Gangster". Odmah sam spakovala duks, neće on mene sa duksom da povezuje. Posle ja sela u pušionicu, tu Tara, prepričava laže događaje kako ona ništa nije rekla, a Ša da i ulazi Filip, sedne pored mene. On radi na silu stvari sa mnom, na silu me hvali, na silu se smeje. Kad vidi da me je Dejan napao, on priča lepo o meni. A Kad Dejan priča lepo o meni, on me napada. I ja ustanem iz pušionice lagano, prebacim se na drugu stranu i ulazi Dejan. Sad je tu priča, priča se o Tari i Ša i ko koga laže. Ulazi Dejan i okrene leđa, ja njemu na uho kao poljubac, a on meni marš da pričam sa Filipom. Sad je ispalo da sam pričala sa Filipom. Njih dvojica ne znaju šta hoće u životu - pričala je Dragojevićka.

- Čini se da ti ne znaš - prokomentarisao je Darko.

- Hoću da sam normalna, ali to malo teže. Jako mi je ružno kad plačem. Karić koji ima potrebu da me svaki put nap*ši kad se nešto desi, uvek ima potrebu da strane na mušku stranu. Muškarci se uvek sprdaju sa mnom kad sam solo, i Janjuš i Karić i Dino, a ovako, odmah me napadnu. Karića baš gotivim, drag mi je, ja volim uredne muškarce, vidim da dolazi iz porodice koja je pozitivna, zabavna. On mi prija, ali kad mi neko prija, a taj neko želi da me pošto poto napadne, meni to ide na živce. I onda ga pitam što ima potrebu da me napada, kad oseća da ga gotivim - rekla je Dalila.

- A šta si radila sa igračkama, jesu to neke mađije? - pitao je Tanasijević.

- Ne, lepo sam fino te igračke što mi je kupio za Novu godinu (zapalila), vratiću mu ono ćebe što smo kupili, žao mi je. Otela sam jer znam šta voli, posle mi bilo žao. Rekla sam: "Ako bacim igračke u kantu, uzeće ih neko". Matora me je nap*šila da to izgleda bolesno. Dejan mi je zamerio što sam bacila njegove igračke, a video je da mi u neseseru stoje lisice koje sam koristila sa Filipom u onom zadatku. U tom trenutku me je on iznervirao, ne Filip. Zamisli ti njega, za one pare kad je bilo, tri dana mi nije dao da jedem. Sinoć sam rekla Đedoviću to da je njegov drug sve posakrivao. Dolazi meni Đedović i kaže mi da mi je njegov drug poručio da dobro znam gde stoji. Preživela sam danas, Viki mi je dala komad pite, osušila sam se još više, živim na kafi, cigaretama i energetskom piću. UGlavnom, Filip se trudi da ostvari komunikaciju svim silama sa mnom, ali ja to ne želim. Mogu da zamislim Dušicinu facu sad: "Bože. šta ova žena priča". Ja sam verovala da je on došao da me zaštiti kao drug u ekonomskom, da će biti tu, kad on mene opet iznap*šava sutradan - istakla je Dragojevićka.

- Ako je Dejan već rešio da se izleči od tebe i polazi mu za rukom, zbog čega mu ne pomogneš? Zašto sad juriš za njim sad kad je poleteo malo? - pitao je Darko.

- Gde će, gde da leti? On da poleti, a mene je ispustio iz svojih kandži. Ja sam njega prva, ali on je hteo da pređe preko toga. Drugi put nije izigran, neće da mi nametne to. Sad odjednom da me odstrani, da bi sebe izvukao, a mene da odstrani. Što da me odstrani kad ništa nisam uradila? Ja sam njemu negativna samo zbog rijalitija. Misliš da on ne bi bio sa mnom napolju? Ja sam njemu rekla, sutra kada izađemo iz Zadruge, neka dobro zapamti ovo njegovo "Ajd, pali". Prvi poruku kad mi pošalje, dobiće ovaj video. Ovo su šlageri za malu decu. I hoću samo da kažem ovo. Kad sam ušla u pušionicu, on se nasmejao, a Marko kaže: "Nemoj ga". Šta nemoj ga, šta sam uradila? - istakla je Dalila.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.