PROGOVORILA O GUBITKU BEBE! Vesna Đogani bila u depresiji: Pila sam šaku lekova, suze su mi same išle niz lice

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 11:44

PROGOVORILA O GUBITKU BEBE! Vesna Đogani bila u depresiji: "Pila sam šaku lekova, suze su mi same išle niz lice"

Ovaj tragičan događaj ju je ojačao!

Pevačica Vesna Đogani prošla je 2011. godine kroz težak period kada je u trećem mesecu trudnoće imala spontani pobačaj. Ona i Đole Đogani su ovaj gubitak bebe teško podneli.

- Bila sam u velikoj depresiji posle gubitka bebe. Pila sam šaku lekova i nisam bila u stanju ništa da radim. Imala sam čak i tefter u koji sam zapisivala kad koju terapiju uzimam. Dok sam ležala u bolnici, gledala sam i starije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mlađe žene koje se bore s raznim problemima. Pomislila sam koliko se mi, žene, u životu mučimo s raznim ginekološkim nedaćama, ali šta je, tu je - iskreno je ispričala Vesna, a onda se osvrnula na svoj prvi porođaj:

- Taman kad nas je krenulo u poslu, ja sam zatrudnela. Đole je jedno vreme pričao: "Jao, pa gde baš sad!" Posle porođaja sam se promenila, ali sam dobila nove strahove. Prvih šest meseci bila sam u postporođajnoj depresiji. Epidural sam baš teško podnela, bila sam sva šlogirana i nisam tokom vožnje smela da gledam ni levo ni desno. Samo pravo. Bila sam mnogo nesrećna, a bebu sam toliko želela da je to bilo ludilo. Dojim dete, a suze same idu niz lice.

Tokom trudnoće se ugojila, pa se kako kaže zbog viška kilograma krila od ljudi na svakom koraku.

- Ugojila sam se 30 kilograma tokom trudnoće. Kad sam izašla, trebalo je da se vratim među devojke koji su 10 godina mlađe od mene i koje su mršave. Iz porodilišta sam izašla kroz podrume da me niko ne bi video. Baš mi je sve to bilo stresno, a u drugoj trudnoći sam se ugojila upola manje. Između sam imala taj pobačaj. Sad, kad se setim kroz šta sam sve prošla, nije mi dobro, ali me je donekle i ojačalo - završava pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vesna Đogani progovorila o mučnom periodu nakon gubitka bebe

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2023

Pjevačica i supruga Đoleta Đoganija, Vesna Đogani, imala je 2011. godine spontani pobačaj, u trećem mjesecu trudnoće.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.