PROGOVORILA O BORBI ZA ĆERKU NAKON RAZVODA! Jovana Jeremić potražila stručnu pomoć za Leu - ima problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 11:26

PROGOVORILA O BORBI ZA ĆERKU NAKON RAZVODA! Jovana Jeremić potražila stručnu pomoć za Leu - ima problem

Voditeljka smatra da je važno da se javno govori o ovoj temi!

Jovana Jeremić se pre godinu i po dana razvela od svog bivšeg supruga Vojislava Miloševića. Ostali u dobrim odnosima i zajedno se dogovaraju oko njihove ćerke Lee.

Voditeljka je priznala da je njena ćerka imala probleme sa govorom nakon razvoda. Jovana je otkrila da je vodila ćerku kod logopeda, a da uskoro planira i da je upiše u školicu govora.

- Tako je, kad sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju, ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ja ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora. Meni su ljudi sa ''Pinka'' mnogo pomogli, svi su mi kao velika porodica. Željko Mitrović mi je rekao pre nego što sam potpisala ugovor da budem svoja, takva kakva jesam i da lepo govorim. Nikad neću zaboraviti šta su Milica i Željko za mene učinili, oni su veliki ljudi - istakla je Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO: Jovana Jeremić o gašenju Zadruge i pomirenju Jelene Karleuše sa Pinkom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.