PRODUKCIJA PROMENILA PLAN: Večeras vanredno ubacivanje, a OVA IMENA su na spisku? Ni ne sanjate ko je u pitanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 15:27

PRODUKCIJA PROMENILA PLAN: Večeras vanredno ubacivanje, a OVA IMENA su na spisku? Ni ne sanjate ko je u pitanju!

Sprema se pravo ludilo!

Subota je dan u rijalitiju koji je predviđen za emisiju "Nominacije". Učesnici rijalitija tad moraju da biraju između dva potrčka i da iznesu iskreno mišljenje o njima, a takmičar sa više glasova odlazi u duel i bori se za opstanak u Beloj kući.

Međutim, produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre nominiacija, kako se spekuliše, u Belu kuću useliti neki novi takmičar.

Još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek nije zvanično potvrđeno ko će večeras biti vanredno ubačen, ali se na društvenim mrežama spekuliše da je u pitanju neko od bivših zadrugara, koji su tokom boravka u prethodnim rijalitijima imali jako burno takmičenje i ko može da totano poremeti nekog od aktuelnih stanara u Šimanovcima.

Najviše se komentariše da će večeras u "Elitu" ući bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, ali se dosta pričalo i o Maji Marinković, Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

Podsećamo, prethodne subote takođe je bilo vanredno ubacivanje, a u "Elitu" je ušla Helena Foks, poznanica Takija Marinkovića, koja već godinama uhodi Mensura Ajdarpašića, sa kojim bi volela da uplovi u ljubavnu priču tokom boravka u rijalitiju.

- Ne planiram da zavodim, neka zavode mene. Ja ću biti ono što jesam imam dovoljno kvaliteta da ga privučem. Samo Mensur, osim njega niko nema šanse. Nismo imali gde da se sretnemo, treću godinu je već u rijalitiju. Nije da ja ulazim zbog njega, ulazim zbog sebe, ali ja volim ljubav. Plašila sam se samo Teodora da ga ne smuva dok ne uđem - nastavila je da priča ona.

Bilo kako bilo, večeras ćemo saznati da li iko i ko ulazi u "Elitu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.