PRODUKCIJA PRESEKLA! Pakleno Badnje veče! Nikako ne smeju da urade OVO! Zadruga RAZDORA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA PRESEKLA! Pakleno Badnje veče! Nikako ne smeju da urade OVO! Zadruga RAZDORA! (VIDEO)

Veliko iskušenje!

Pošto je druga grupa Zadrugara odnela pobedu u današnjoj igri u kojoj su učestvovali svi takmičari, Veliki šef odlučio je da ih adekvatno nagradi za trud i snalažljivost, ali, uz jednu začkoljicu.

BOMBA PRED BOŽIĆ! U Parove ulazi poznata pevačica! Po PRVI PUT je u rijalitiju! (VIDEO)

Podsetimo, u pobedničkoj ekipi su Lepi Mića, Đekson, Zorana, Miljan, Milan, Anđela, Viktorija, Tanja i Sloba.

PAKAO U SUDNICI! Kija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Luna ZAKLJUČANE...U trenutku nastala NEZAPAMĆENA PANIKA! Strah, šta dalje?!

Ovi takmičari bili su u drugoj grupi, a za razliku od ostalih takmičarskih grupa koje nisu uspele da za kratko vreme reše zagonetke čak ni uz pomoć Velikog šefa, pobednički tim je za samo dvanaest minuta otkrio gde se nalazi ključ. Na taj način pobednici su otključali velika vrata sudnice i tako izašli kao pobednici.

Veliki šef poslao je pismo u kojem je naglasio da ova igra nimalo nije bila laka i čestitao pobednicima na hrabrosti i lukavosti. Njima je, takođe, skrenuta pažnja na to da nagradu ne smeju deliti sa članovima drugih takmičarskih grupa.

Čime ih je to obradovao Veliki šef pogledajte u snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.