PRODUKCIJA POSLALA REZULTATE! Miljana PALA u HISTERIJU nakon što je donet TEST TRUDNOĆE, a Zola u ŠOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA POSLALA REZULTATE! Miljana PALA u HISTERIJU nakon što je donet TEST TRUDNOĆE, a Zola u ŠOKU!

Ovo nije očekivao!

Kao snažan udar groma rijaliti "Zadrugu" je prodrmala vest da je Miljana Kulić ponovo trudna. Nakon deteta koje je dobila iz kratke veze u konkurentskim "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem, a koje već skoro dve godine živi na imanju u Šimanovcima, Nišlijka je ovoga puta začela sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miksi nije znala da je produkcija sinoć najavila da će Zola danas, u 16 sati, stići u "Zadrugu 3" da se vidi sa budućem majkom svog deteta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kao što je i planirano Miljana je u 16 časova postlata na Rajsko ostrvo gde ju je sačekao Zola, a onda su stigli rezultati testa trudnoće koje je produkcija poslala.

Miljana je nervozno skakala po ostrvu jer nije znala da pročita značenje parametara, pošto nije stručna. Pozvala je majku Mariju Kulić, koja joj je nakon što joj je pročitala parametre saopštila da je sigurno trudna.

Potom je Miljana uplakana otišla kod Zole, zagrlila ga, a on nije bio naročito srećan.

Šta će dalje uslediti dalje u ovoj rijaliti drami? Ostaje da vidimo.

U ovoj KUĆI snimljeni su Žikina dinastija, Cecin spot, preko 40 filmova: 80 godina SKRIVA TAJNE, zavirite unutar njenih zidina! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.