PRODUKCIJA ĆUTI Aleks BILA u Šimanovcima i OTIŠLA - evo ŠTA se desilo! Još diskvalifikovanih se VRAĆA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA ĆUTI Aleks BILA u Šimanovcima i OTIŠLA - evo ŠTA se desilo! Još diskvalifikovanih se VRAĆA?

Sprema se šou...

Nakon što je Aleksandra Subotić ekskluzivno za portal "SrbijaDanas.com" otkrila da danas odlazi u Beograd ne bi li se našla s advokatom i potpisala ugovor o povratku u rijaliti "Zadruga 2", devojka iz Kaluđerice s mestom prebivališta u Novom Sadu se oglasila na Instagramu i otkrila kako su se završile njene obaveze.

Ona je na storiju podelila snimak iz automobila dok se sa drugaricama vraća iz Beograda u Novi Sad - obavljena posla. Njih tri su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro raspoložene i slušaju muziku u kolima, a Aleks je napisala:

- Žurka u kolima. I nazad u Novi Sad! Obaveze završene - poručila je Subotićeva.

Produkcija rijalitija "Zadruga" još uvek se ne oglašava o povratku Aleksandre Subotić u "Zadrugu 2", ali ona već uveliko slavi i najavljuje novi haos - sučeljavanje sa bivšim dečkom i verenikom Davidom Dragojevićem i njegovom novom devojkom Anom Korać.

Da podsetimo, Aleksandra je napustila imanje u Šimanovcima nakon što je udarila Minu Vrbaški na Božić i tako zaradila diskvalifikaciju od strane produkcije. Kako će ovaj povratak biti opravdan od strane produkcije i da li će biti povrataka još nekih bivših zadrugara koji su zbog sličnih prestupa kažnjavani, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, uzbuđenja tek predstoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.