PROCURIO ŠOK SNIMAK IZ BEKSTEJDŽA! Kija i Sloba su pre nastupa... Au! Nemoguće! Ubistveno JAKE EMOCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO ŠOK SNIMAK IZ BEKSTEJDŽA! Kija i Sloba su pre nastupa... Au! Nemoguće! Ubistveno JAKE EMOCIJE

Šta je prava istina o njima?

Pevač Sloba Radanović i njegova bivša supruga, Kristina Kija Kockar, nastupili su sinoć prvi put zajedno u jednom klubu u Nemačkoj, a društvene mreže eksplodirale su od snimaka sa njihovog nastupa, koji su otvorili numerom "Adio amore".

OGLASILA SE KIJA NAKON NASTUPA SA SLOBOM! Dve kratke reči kidaju dušu, a on... (VIDEO)

Osim mnoštva snimaka sa bine, na Instagramu se pojavio i jedan snimak iz bekstejdža, nastao pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastupa, na kojem se vidi kako Sloba i Kija ne sede jedno pored drugog, već jedno preko puta drugog, a na licima imaju smrknut izraz, kao da im je neprijatno i da bi više voleli da uopšte i nisu tu, te se trude da izbegnu kontakt pogledima.

A post shared by @kijabobaa on Sep 29, 2018 at 10:27pm PDT

Da li je to stvarno bilo tako, a bivši supružnici nastupaju zajedno samo zbog para, mada inače ne bi voleli da se sreću, ili je snimak samo slučajno izgleda ovako i oni ne gaje tako snažne negativne emocije - ostaje nam samo da nagađamo.

SLOBI BILO NEPRIJATNO!? K'o da su mu nabili... Uf! Šok snimak sa nastupa SA KIJOM! Fanovi NE VERUJU!

Kada je reč o slikama i snimcima sa bine, fanovi su ulovili i neke trenutke u kojima je Sloba ka Kiji uputio nežni pogled, dok ona sija od sreće, te izgledaju kao da su i dalje na vrhuncu zaljubljenosti:

Najlepši su zajedno❤️😍 @kija_kockar__official @sampanjactatica #rtvpinkofficial #rtvpink #pink #pinktelevizija #pinktelevision #pinkmediagroup #pinkinternationalcompany #tvshow #reality #zadruga #kija #kijakockar #kristinakijakockar #kristinakockar #kijasloba #djekson #kijevci #kijazadruga #sloba #slobaradanovic #zadruga1 #kijaboba #kijaisloba #muzizena #ljubav #love

A post shared by KIJA & BOBA RADANOVIĆ (@kijabobatorii) on Sep 30, 2018 at 1:01am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.