PROCURIO PRIVATNI SNIMAK ZERINE I ALENA - Zaljubljeni par STRASNO razmenjuje nežnosti! Maja će POBESNETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2020, 00:40

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK ZERINE I ALENA - Zaljubljeni par STRASNO razmenjuje nežnosti! Maja će POBESNETI

Sve polako izlazi na videlo...

Velika prašina podigla se oko odnosa bivše zadrugarke Zerine Hećo i aktuelnog učesnika ''Zadruge'' Alena Hadrovića.

Naime, Alen tvrdi da nije znao ništa o Zerini pre nego što ju je upoznao, iako se o njoj mnogo pisalo i pričala, kao i da je posle tri dana shvatio da ipak ne želi ništa sa njom. Međutim njihove privatne prepiske, koje su sada već poznate javnosti ne govore u prilog tome.

Sada su isplivali i neviđeni privatni snimci Zerine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Alena na kojem se vidi kako šetaju centrom Beograda kao pravi ljubavni par, dok je Hadrović sve vreme grli i ljubi, što dovoljno govori o njegovim emocijama prema bivšoj zadrugarki.

Kako li će zadrugar uspeti da se opere pred svojom sadašnjom devojkom Majom Marković, i crnim stolom ostaje nam da saznamo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.