PROCURILO: Ovo su DETALJI LJUBAVNOG PISMA koje je Tomović KRIJUĆI SE OD KAMERA pisao VERENOJ Jovani

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

PROCURILO: Ovo su DETALJI LJUBAVNOG PISMA koje je Tomović KRIJUĆI SE OD KAMERA pisao VERENOJ Jovani

"Samo budi mudra. Sve će doći na svoje mesto..."

Veliki šef je tokom današnjeg sastanka prekinuo zadrugare i obavestio Jovanu Ljubisavljević i Vladimira Tomovića da odmah predaju sva ljubavna pisma koja su slali jedno drugom.

Nakon što su predali pisma u sanduče, detalji pisma koje je Vladimir pisao zauzetoj zadrugarki su ugledali svetlost dana.

- Nemoj da te brine to što sam u tebe zaljubljen nikada te ne bih doveo u neprijatnu situaciju. Samo želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postati tvoja najdraža osoba u kući - pisao je Tomović.

- Samo budi mudra. Sve će doći na svoje mesto. Same sebe teraju u kanal. Zrno bibera. - nastavljao je Vladimir, pa dodao:

- Ne moraš brinuti. Povućiću se. Vidim ja sve. Ja moram na silu da grlim i trčim za tobom. Ti nastavi da češkaš stopala na krevetu i da se smeškaš. Ja sam budala.

- Smeta li ti moj pogled i osmeh? Da? Ne? Zaokruži, pliz - glasi poruka kojoj je uputio Vladimir.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.