PRIZNAO KRIMINAL! Duguje produkciji OGROMAN NOVAC, a sada i zbog ovoga mora da odgovara pred ZAKONOM?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 20:16

PRIZNAO KRIMINAL! Duguje produkciji OGROMAN NOVAC, a sada i zbog ovoga mora da odgovara pred ZAKONOM?!

Ne prestaje da iznenađuje javnost

Rijaliti par Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulič diskvalifikovani su danas izpete sezone rijalitija "Zadruga", a razlog je tome je sramno i agresivno ponašanje prema

Miljana i Bebica će morati da plate kaznu od po 50.000 evra, a rođak Nenada Macanovića je prokomentarisao aktuelnu temu diskvalifikacije.

- Da li je moguće da toliki psihopata budeš, da gađaš kamenom voditelja? Da li je moguće? Ja stvarno to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razumem. A i onaj moj mentol, neverovatno... Meni je to neverovatno, ti sukobi sa novinarima, ti moraš da poštuješ njega (novinara), a ne on tebe, tako da se ponašaš... I odakle njima sada po 50.000 evra? Još ovaj mentol (Bebica) izjavio "Sedeću na granici pet sati i zaradiću te pare". On je priznao kriminal - počeo je priču, vidno potrešen, Macanovićev rođak.

Porodica diskvalifikovanog zadrugara je zgrožena njegovim ponašanjem.

- Ono je neverovatno! Da li imate ikakvu vezu ili produkcija ako ima neku vezu, da im sredi apartman u Lazi Lazareviću? To je za lečenje! To nije šala, to je štetno za ulicu. Ti ovu (Miljanu) sutra sretneš na ulici, bilo šta da prokomentarišeš, ti si nagrabusio! Čim je ona tamo uradila to, isto će da uradi i na ulici. NIsam mogao da verujem kad je kamenom kroz prozor udarila Milana. To je automatski za lečenje, ali zatvorsko lečenje i da odgovara za to što radi! I onaj (Macanović) udara Zolu. Zola igra igru i svaka mu čast! I on njega udara, pa normalno da će da se brani! Miljana mu pali garderobu i cepa... Čekaj bre, ko si ti da moje majice i šortseve cepaš - šokirano je u jednom dahu rekao Macanovićev rođak koji nije želeo da otkriva identitet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.