PRIZNALA EMOCIJE UŽIVO! Ovo je novi dečko Dalile Dragojević? Snimali se zajedno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 18:36

PRIZNALA EMOCIJE UŽIVO! Ovo je novi dečko Dalile Dragojević? Snimali se zajedno (FOTO)

Nakon razvoda nijedna veza nije bila dugotrajna.

Dalila Dragojević sve više se okreće zaradi na popularnoj mreži TikTok, a kako deluje, za sada nema naznaka o tome da se posvetila emotivnom životu.

Otkako se razvela od Dejana Dragojevića tokom pete sezone "Zadruge", Dalila je imala nekoliko veza, ali ništa od toga nije bilo dugotrajno.

Dragojevićka često izlazi sa drugaricama i objavljuje video snimke, gde se vidi da nikada bolje nije izgledala. Radila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je par zahvata na licu, a u poslednje vreme nosi i plava sočiva.

Redovna je na društvenoj mreži Tiktok i njen profil je jedan od najposećenijih u regionu, a često uključuje lajv i drži "mečeve".

Internetom je počeo da kruži snimak sa jednim od Tiktokera sa kojim redovno kominicira preko ove društvene mreže, gde ju je potlačio i u lice rekao da se vidi da ima emocije prema njemu.

- Vidi se preko ekrana ljubavna emocija, tako da ćuti - rekao je Selim, a Dalila je zamjaukala, pa u svom stilu odgovorila kroz pesmu:

- Znaju li žene da je tvoja banka kod mene.

Da li je ovo put ka novoj romansi ili samo šala kako bi lajv bio što gledaniji, pokazaće vreme.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.