PRIZNALA DA PATI ZA BIVŠIM! Njihova ljubav obeležila je prethodnu sezonu - stara ljubav zaborava nema!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 18:48

PRIZNALA DA PATI ZA BIVŠIM! Njihova ljubav obeležila je prethodnu sezonu - stara ljubav zaborava nema!

Niko joj nije kao on...

U Beloj kući se trenutno odigrava emisija "Pitanja gledalaca" koja je već uveliko podigla prašinu.

Da li si stvarno mislila da tebe može da isprati muškarac poput Bilala? Šta god da si rekao uradio si suprotno? - glasilo je pitanje za Milicu Veselinović.

- Pa, ne očekujem bolje da ništa ne očekujem pa da se iznenadim, nego da previše očekujem pa da se razočaram. Ja sam prošle godine imala non-stop >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarca koji će da me zaštiti. Ništa ne očekujem da se ne bih razočarala... -rekla je Milica.

- Kad ljudi kažu nema glupih pitanja, ovo je dokaz da ima. Ja se ne pronalazim tu, a pogotvo taj zadnji deo pitanja - rekao je Bilal.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.