KOPIJA LUNE I DALILE! Anđela provaljena - Crnogorka morala pred Zvezdanom da objasni ovaj postupak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 09:36

"KOPIJA LUNE I DALILE!" Anđela provaljena - Crnogorka morala pred Zvezdanom da objasni ovaj postupak!

Mnogima su pomislili isto...

Tokom emisije Pitanja gledalaca, publiku je zanimalo da čuju da li Anđela Đuričić imitira Lunu Đogani i Dalilu Dragojević u svojim ispadima i histeričnim napadima.

- Da li si ti devojko realna, da upropastiš najjaču foru za 1. april? Okej da poludiš, ali onakve scene da nisi previše ti iskopirala Lunu i Dalilu - glasilo je pitanje.

- Što se tiče prvog dela, ako je njemu bila najjača fora, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je bilo i ostatku gledalaca. Meni nije, jer je meni ovo sa Anom i Zvezdanom. Meni ništa na konto toga ne može da bude šala, jer prosto nije šala, sve nam se stvarno dešava! - rekla je Anđela.

- Nikada mi to neće biti šala, i to je to! Možda sam i ja malo više pod stresom, pa previše burno reagujem na sve to! - nastavila je.

- Mislim da se mnogi u kući snebivaju u ovoj kući. Ovde devojke za puno manje odnose prelaze za gluposti histerije rade, kad se očešu od nekoga pa naprave oko toga problem. Kad je Anđela u pitanju, ja prvi ne volim to... Video sam ovde da mnoge devojke se ponašaju slično ili isto kao Anđela.. -rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANĐELA ŽELI BEBU SA ZVEZDANOM, ali Slavniću treba više vremena "Moram da stanem na noge..." Drama u najavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Nije joj bilo po volji!..U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje postavljeno je Anđeli Đuričić:..- Da li je razlog što svakog meseca divljaš kad dobiješ zato što shvatiš da nisi trudna? - glasilo je pitanje...- Jao Bože, naravno da ne, to nema veze s mozgom! Pa ja stvarno ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.