PRIVEDEN ZBOG NASILJA! Oglasila se Tomina MAJKA u SUZAMA - Javio mi se i rekao... OČAJNA! Šta mu je u glavi?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVEDEN ZBOG NASILJA! Oglasila se Tomina MAJKA u SUZAMA - Javio mi se i rekao... OČAJNA! "Šta mu je u glavi?!"

Ne može da poveruje...

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Toma Panić pretukao svoju devojku, pevačicu Nadeždu Biljić. Ona se oglasila i ispričala da se, nakon gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" uputila u klub gde je bio Toma, koji je flertovao sa devojkama, a sa jednom se i poljubio!

Nadežda je bila u Urgentnom centru na pregledu zbog zadobijenih povreda, a kako je rekla, smatra da ni za šta nije kriva (kako izgleda nakon prebijanja, pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde).

- Jedino što mogu da kažem je da znam da nisam kriva i to je to. Eto. Sad šta će biti sa njim... - rekla je Nadežda, a na pitanje da li je Toma bio pijan, odgovorila je potvrdno.

Sada se oglasila i Tomina majka Jasmina, koja je u šoku zbog svega što se desilo i sve vreme se gušila u suzama dok je pričala.

- Ja ne znam šta da kažem... Ne znam šta se desilo, čula sam se na trenutak sa njim, rekao mi je da su ga priveli, ali ne znam ni gde je, ni šta je. Ja sam u Svilajncu, on je tamo, ne znam šta se dešava, čekam da mi neko nešto javi. Ne znam šta se desilo u njegovoj glavi, zašto je ovo uradio, ja nisam bila sa njima u klubu da bih znala šta se izdešavalo, ne opravdavam ga, ali ne znam šta se desilo i stvarno mi je teško - rekla je kroz suze Tomina majka.

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on Aug 14, 2019 at 5:08pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.