PRIVEDEN BIVŠI ZADRUGAR: Oštro kažnjen sa 50.000 - njegova najbliža osoba se oglasila i sve otkrila?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 10:20

PRIVEDEN BIVŠI ZADRUGAR: Oštro kažnjen sa 50.000 - njegova najbliža osoba se oglasila i sve otkrila?

Neverovatno da tek sada se istina saznaje.

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić se preksinoć uključila u emisiju "Narod pita", gde je otkrila da je Stefan Mihić usnimio vrelu akciju Tamare Ćosić i Stefana Radića Rodnija, kao i da snimak deli.

Ona je navela i da joj je Stefan rekao da je sa Anom Spasojević koristio nedozvoljene supstance u jednom toaletu lokala u Budvi, a on se kasnije uključio u emisiju i demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene navode.

Sofija je juče objavila niz prepiski sa Stefanom gde on navodno priča o svim ovim događajima, a u jednom trenutku joj se poverio i da je navodno priveden.

Sad sam izašao iz pritvora. Neko me je namestio. Sreća nisam spavao, pustili su me, kazna 50.000 - glasi njegova poruka.

Javnost je ostala zaprepašćena ovom vešću, jer se niko nije nadao ovim informacijama koje su pokušali da zataškaju od publike i pripadnika sedme sile. Šta je zapravo istina u čitavoj ovoj priči, vreme će pokazati!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.