PRISETIO SE DETINJSTVA: Dejan otkrio NEPOZNATE detalje o porodici - Ovo ga je NERVIRALO kod sestre Suzane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 21:57

PRISETIO SE DETINJSTVA: Dejan otkrio NEPOZNATE detalje o porodici - Ovo ga je NERVIRALO kod sestre Suzane!

Spomenuo i Aleksandru

Dok je spremao večeru, Dejan Dragojević je razgovarao sa Markom Đedovićem o svom detinjstvu i znimljivim situacijama sa sestrom Suzanom.

- Ja znam Suzana kad je bila mlađa, jede po sedam sati, mrcvari po tanjiru. Ja odmah pojedem brzinski i slobodan sam. Jedna moja mlađa sestra, ona uzme rezanac, pa joj se ne sviđa. Ja cupkam da idem napolje, a ne mogu jer je ona došla u goste. Baba je uvek nešto kuvala, kad naiđem na hrskavicu, a ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao žvaka... Ne volim to - pričao je Dejan.

- Ja kad sam video Frana da jede piletinu kao vaške da ima, došlo mi da ga udarim... Odmah me podsetio na Jovanu - rekao je Đedović.

- Aleksandra viljuškom jede krilo, ne može tako... Umasti se i budi musava - dodao je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.