PRIPREME ZA ZLATNI JUBILEJ!: Lik Miroslava Ilića krasi ,,Štark Arenu”

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2022, 14:11

PRIPREME ZA ZLATNI JUBILEJ!: Lik Miroslava Ilića krasi ,,Štark Arenu”

Velika muzička zvezda, Miroslav Ilić, prirediće neverovatan spektakl zakazan u ,,Štark Areni” 10. decembra 2022. godine u 20 časova zahvaljujući sjajnoj organizaciji Hype produkcije.

Publiku očekuje neverovatan provod, a ovaj koncert biće prava muzička poslastica obzirom da Miroslav Ilić slavi zlatni jubilej, 50 godina fantastične muzičke karijere ali ujedno i svoj rođendan.

Mnogobrojni hitovi koji se nalaze na Miroslavljevom repertoaru te večeri će, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i do sada, oduševiti njegove obožavatelje.

Pripreme za ovaj nezaboravni spektakl su uveliko u toku, a pravi pokazatelj toga jeste megabord koji je ukrasio ,,Štark Arenu”.

Vi požurite i što pre nabavite svoje karte na Tickets.rs i Ticket vision sajtu kako biste se proveli kao nikada do sada uz pevačevu fenomenalnu muziku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pripreme za zlatni jubilej: Lik Miroslava Ilića krasi ,,Štark Arenu”

Izvor: 24sedam.rs, 11.Okt.2022

Pevač će 10. decembra sa publikom proslaviti i svoj rođendan na koncertu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.