PRIJAVLJEN NESTANAK POZNATOG GLUMCA (36) - Osuđen je za prekršaj sa maloletnicima: Oglasila se policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 22:21

PRIJAVLJEN NESTANAK POZNATOG GLUMCA (36) - Osuđen je za prekršaj sa maloletnicima: Oglasila se policija

Ovo su nove informacije!

Poznati glumac, Drejk Bel (36) prijavljen je kao nestao policijskoj stanici "Dejtona Bič".

Na fejsbuk stranici policije osvanula je objava gde se traži da bilo ko ko ima informacije ili je video Drejka, da se javi u obližnju policijsku stanicu.

- Policija je u potrazi za Džeredom Bellom, 06/27/1986. Trebalo bi da putuje u sivom BMV-u iz 2022. i njegova poslednja poznata lokacija je potencijalno područje srednje škole, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4.12.2023. On se smatra nestalim i ugroženim.- pisalo je u objavi, a potom su se pijavile nove informacije, budući da su nadležni organi uspeli da stupe u kontakt sa njim:

- U ovom trenutku, možemo potvrditi da su službenici za sprovođenje zakona u kontaktu i da je gospodin Bel bezbedan - navodi se u ažuriranom postu.

Bel (36) je stekao slavu zajedno sa Joshom Peckom u hit Nickelodeonovoj seriji "Drake & Josh", koja je trajala četiri sezone i 56 epizoda između 2004. i 2007. Glumac je bio član glumačke ekipe na mreži "The Amanda Show" pre vodeći sopstvenu seriju. Posle "Drejka i Džoša", Bel je ostao sa Nikom i igrao Timija Tarnera u trilogiji "The Fairli OddParents" u živoj akciji.

Još u junu 2021, Bel se izjasnio krivim za krivično delo pokušaj ugrožavanja dece i prekršajnu optužbu za širenje materije štetne za maloletnike. Kasnije je osuđen na dve godine uslovno i 200 sati društveno korisnog rada.

Optužbe su proizašle iz incidenta koji se dogodio između tada 31-godišnje Bel i 15-godišnje devojčice u decembru 2017. Policija je tada saopštila da je sastanak njih dvoje usledio nakon višemesečnih poruka na društvenim mrežama koje su "ponekad ... s*ksualne prirode."

Godine 2015, Bel je uhapšen zbog DUI uz kauciju od 20.000 dolara. U tom slučaju se neosporno izjasnio o prekršaju i proveo je četiri dana u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.