PRIJATELJ OTKRIO DETALJE DOGOVORA SA PRODUKCIJOM! Milena Kačavenda tražila specijalan zadatak od čelnika Pinka?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 08:47

PRIJATELJ OTKRIO DETALJE DOGOVORA SA PRODUKCIJOM! Milena Kačavenda tražila specijalan zadatak od čelnika Pinka?!

Drug nije očekivao da će ona ući u rijaliti!

O ulasku Milene Kačavande u "Elitu" se priča i piše već nedeljama unazad. Dok je Ana Ćurčić boravila u rijalitiju, ona se borila za nju u spoljnom svetu. Skoro svakodnevno je gostovala u emisijama i putem društvenih mreža iznosila informacije iz Aninog života.

Nakon što je Ćurčićeva napustila velelepno imanje u Šimanovcima, ovo lažno kumstvo je puklo. Milena sada u rijalitiju iznosi sav "prljav veš" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz njihovog odnosa.

Sada se oglasio Milenin prijatelj koji je otkrio detalje njenih pregovora sa produkcijom. Onje očekivao da će ona imati neki specijalni zadatak na imanju i da će voditi neku emisiju.

- Ja sam očekivao da će ona sa Željkom i Milicom dogovoriti neku emisiju, ona je elokventna, govori pet jezika. Za nju se lepe ljudi, mediji, očekivao sam da će voditi neku emisiju, pošto je i u svetu mode, ali da će ući u rijaliti, nisam verovao, ona je pedantna žena, ne znam kako će se boriti sa tim - otkrio je Kačavanedin prijatelj u emisiji "Porodice Elitnih".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.