PRIJA REŠILA DA DRASTIČNO PROMENI SVE! Novopečena mama ovim potezom IZNENADILA najbliže!!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJA REŠILA DA DRASTIČNO PROMENI SVE! Novopečena mama ovim potezom IZNENADILA najbliže!!

Otkačila i svoje i Filipovo prezime!

Mlada folk zvezda Aleksandra Prijović Živojinović vratila se na muzičku scenu nakon porođaja u punom sjaju. Novopečena mama izgleda nikad bolje, a provokativni kadrovi u novom spotu to mogu i da potvrde.

No, ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da se atraktivna pševačica više ne potpisuje niti svojim, niti prezimenom muža Filipa.

Kako redakcija "Alo!" saznaje, Prija je odlučila da ubuduće bude samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra, jer želi da stvori novi imidž koji će je pratiti tokom karijere.

- Aleksandra je svesna da je svi prepoznaju po prezimenu Prijović, koje je i te kako upečatljivo, ali sada, kada se udala za Filipa i promenila prezime, ipak je shvatila da bi najbolje bilo da se ubuduće ispod spotova i TV gostovanja potpisuje samo imenom. Ovu njenu odluku svi su podržali, a pošto je za kratko vreme postala jedna od najvećih zvezda, verujemo da to neće mnogo uticati na njenu dalju karijeru - kaže izvor blizak Aleksandri.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović se udala ali neće koristiti prezime muža!

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2019

Aleksandra Prijović vratila se na scenu, pa iznenadila mnoge jednom odlukom. Pevačica se udala ali neće koristiti prezime muža! Svi je prepoznaju po prezimenu!..Aleksandra Prijović otkako je postala gospođa Živojinović, znala je da je čeka kompletna promena imidža, a prva pesma posle porođaja...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.