PRIČALO SE DA SE NE SLAŽU: Katarina Živković i Kija Kockar se oglasile fotografijom i sve dematovale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALO SE DA SE NE SLAŽU: Katarina Živković i Kija Kockar se oglasile fotografijom i sve dematovale!

Postale su nerazdvojne..

Nakon što se pre mesec dana pisalo o lošem odnosu između dve pevačica, one su podelile delić atmosfere s njihove američke turneje i uverile svoje pratioce da su u fenomenalnim odnosima.

Sredinom decembra, domaći mediji su pisali o navodno lošim odnosima između Katarine Živković i Kije Kockar, koje se, kako su tvrdili, toliko ne slažu da je Katarina insistirala da budu smeštene u različite sobe i održavaju probe u različitim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terminima.

Da to ipak nije tačno i da su one postale odlične,  ako ne i nerazdvojne prijateljice pokazuju fotografije koje dve atraktivne pevačice dele na društvenim mrežama.

Živkovićeva je tako otkrila da je s Kijom uživa u sušiju u jednom japanskom restoranu.

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) дана 22. Јан 2020. у 4:01 PST

Pre nekoliko dana i Kija je objavila njihovu zajedničku fotgorafiju, za koju je poziralo veliko i veselo društvo, a Katarina je pored nje ostavila komentar emodži srca!

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана 17. Јан 2020. у 6:35 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Katarina Živković i Kija Kockar se oglasile fotografijom i ZAČEPILE svima USTA!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 19:49

Nakon što se pre mesec dana pisalo o lošem odnosu između Katarine Živković i Kije Kockar, one su podelile delić atmosfere s njihove američke turneje i uverile svoje pratioce da su u fenomenalnim odnosima. Da to ipak nije tačno i da su one postale odlične, ako ne i nerazdvojne prijateljice pokazuju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.