PRIČALO SE DA JE OSUĐIVANA ZBOG PROSTITUCIJE: Sada je Sanja progovorila o ovome, a evo i DOKAZA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČALO SE DA JE OSUĐIVANA ZBOG PROSTITUCIJE: Sada je Sanja progovorila o ovome, a evo i DOKAZA

Preživela je pakao.

Sanja Stanković našla se na stubu srama pošto se pročulo za njeno navodno poznanstvo sa makroom Maksimovićem, te da mu je čak bila i miljenica.

Zbog tih navoda bivša zadrugarka, kao i njena porodica, prošli su kroz pakao.

Ona je u jednom trenutku iz tog razloga zahtevala informativni razgovor sa policijom - nakon pitanja o njenom hapšenju iz 2014. kada je navodno bila i osuđena za bavljenje najstarijim zanatom.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sanja to demantovala jednim dokumentom iz Prekršajnog suda.

- Ovim putem želim samo da pokažem svim onima koji su me blatili i omalovažavali, nazivali prostitutkom bez ikakvih dokaza, da ja nikada nisam bila privođena, niti osuđivana za bilo kakav prekršaj, a ne daj Bože za prostituciju. Ovim papirom stavljam tačku na tu temu i više ne želim da dajem bilo kakve izjave, jer mi je ta tema nanela zla previše u životu, kao i mojoj porodici - izjavila je ovim povodom Sanja Stanković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.