PREVRNUO SAM KAMION U NEGOTINU, JEDVA SAM SE IZVUKAO! Nakon pobede u rijalitiju Aleksandar se povukao iz javnosti, a danas redovno ide na sportska takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 08:27

"PREVRNUO SAM KAMION U NEGOTINU, JEDVA SAM SE IZVUKAO!" Nakon pobede u rijalitiju Aleksandar se povukao iz javnosti, a danas redovno ide na sportska takmičenja

Nećete verovati kako sada izgleda!

Najsuroviji rijaliti koji se emitovao pre više od deset godina “Survajver“, imao je četiri sezone, a izazivao je ogromnu pažnju gledalaca. Takmičari istog, morali su određeni period da prežive u divljini, sa veoma malo hrane, te su neki izlazili i sa mnogo manjom kilažom nego pri ulasku u rijaliti, a same igre bile su itekako zahtevne.

“Survajver“ 2010. godine, održan je na Filipinima, a pobednik tadašnjeg rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je najmlađi učesnik takmičenja Aleksandar Krajišnik. On je tada osvojio 100.000 evra koje je rekao da će uložiti u lokal, a nakon toga se povukao iz medija. U rijaliti šou ušao je kao ljubitelj automobila i vozač kamiona, te je progovorio i o udesu koju mi se zadesio.

- Imao sam ozbiljan udes na motoru, zadobio sam teške povrede i jedva izvukao živu glavu. Nastavio sam da vozim kamion. Posao sam našao u Negotinu i tu sam imao incident - uspeo sam da prevrnem kamion, ali sve se dobro završilo – pričao je tada učesnik rijalitija i dodao:

- Volim sport. Posećujem skoro sve višeboje, kao što su Lička i Nevesinjska olimpijada, Hajdučko veče, izbore za harambaše i tako dalje. Imam brojne medalje sa tih takmičenja.

Nakon rijalitija, Krajišnik često podeli slike na svojim društvenim mrežama, a po njima se može videti da se posvetilo lovu i ribolovu sa svojim prijateljima, ali i da se često prijavi na pojedina sportska takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.