PRETUŽNO - kad je ovo čuo za majku, Anđelo se slomio u emisiji: Moja mama mi je najbolnija tačka

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 03:14

PRETUŽNO - kad je ovo čuo za majku, Anđelo se slomio u emisiji: "Moja mama mi je najbolnija tačka"

Apolon sa Zvezdare je nakon silnih uvreda potvrdio da mu je ona jedina ahilova peta u životu.

Prema mišljenju pojedinih gledalaca, Jovana Tomić Matora je preterala kada je u emisiji "Pitanje novinara", počela da vređa majku Anđela Rankovića.

Kad je to čuo, Anđelo se slomio od besa i rešio da uzvrati Matoroj. Darko Tanasijević je pokušao da smiri situaciju.

- Matora je iznela razne uvrede na tvoj račun, kako to komentarišeš? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << -pitao je Darko.

- Ja nisam došao ovde da skidam njoj masku, ne interesuje me to, rekao sam da ću svakome da vratim i da nikoga neću prvog dirati. Ona je za mene rekla i da sam folirant koji je ikada ušao zbog toga sam rekao kakva je ona osoba. Ljudi su sigurno videli kakva je ovo osoba. Moja majka je moja najslabija tačka i ne podnosim kada je neko dira -rekao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.