PRETUČEN DARKO LAZIĆ? OKO MU JE ZATVORENO, KRV IDE IZ NOSA! Isplivala jeziva fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2022, 13:01

PRETUČEN DARKO LAZIĆ? OKO MU JE ZATVORENO, KRV IDE IZ NOSA! Isplivala jeziva fotografija

Sav u modricama...

Pevač Darko Lazić u žižu javnosti dospeo je zbog njegovog skandala sa policijom, nakon čega je ponovo napravio prestup u zakonu.

Međutim, Lazića ni to nije smirilo, pa je nastavio da vodi život kao što je to radio i ranije, pa je tako na jednom nastupu se opustio uz koju čašicu više, što je i pokazao na Instagram profilu.

Međutim, kako su storiji prolazili, Lazić je bio sve opušteniji, a onda je u jednom trenutku snimak bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeziv. Naime, Darko je bio sav u modricama, a niz nos mu se slivala krv. To ga nije sprečilo da peva, pa je nastavio da se veseli, a na kraju je bilo jasno o čemu se radi.

Lazić je iskoristio filter na Instagramu, koji izgleda kao da vas je neko pretukao i da vam se krv sliva niz lice, pa je Darko odlučio da se našali i upotrebi ga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.