PRETEŠKO JE, OPROSTILA SAM SE OD NJEGA! Ana sa knedlom u grlu priča o Zvezdanu - ovo nikada neće zaboraviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 07:37

"PRETEŠKO JE, OPROSTILA SAM SE OD NJEGA!" Ana sa knedlom u grlu priča o Zvezdanu - ovo nikada neće zaboraviti

Evocirala uspomene na ove trenutke!

Zadrugari su noćas imali zadatak da otkriju svoji cimerima koji trenutak u rijalitiju je za njih bio najemotivniji i najlepši. Na red da iznese svoje mišljenje došla je Ana Ćurčić.

- Najemotivniji trenutak mi je bio emotivan u smislu života, svih uspona, svega, onoga što smo poršli, sa čime smo se suočili, moj i Zvezdanov razgovor kod hotela. Tu sam se oprostila od njega i on mene, mnoge stvari smo ovde rekli, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a mnogi nisu razumeli. To je jedan ceo period mog života sa njim, koji je otišao - rekla je Ana.

Preteško je! Ja ovde vrlo vidim površnost svih ovih ljudi. Moj i Zvezdanov odnos je toliko dubok i sadržajan. Mogu oni da pričaju kako god žele, imaju pravo na osnovu onoga što su ovde čuli. Nikada nije niko čuo ono što je čula Zorica - nastavila je.

- Najlepši momenat su čestitke, za moju slavu, od moje mame, to je nešto što mi je dalo vetar u leđa. Nisam imala baš puno najlepših trenutaka - rekla je Ana.

- Ne mogu da navedem događaj, mogu da kažem šta sam naučila. Mislim da sam bila osoba koja je vrlo naivna. Naučila me je ova Zadruga mnogim stvarima, prvenstveno koliko treba da volim i cenim sebe - nastavila je.

Ana je zatim progovorila o upoznavanju i prijateljstvu sa Zoricom Marković.

To je onda broj 1. Koliko sreća, koliko je ogromna zahvalnost šta je ova žena prošla zbog mene, verujem da je prolazila na tako težak način sa mnom. Najzahvalnija sam prvo njoj - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.