PRESTANITE DA BUDETE SIROMAŠNI! Evo kako se bezobrazno bogata naslednica pravda za majicu koju je nosila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 07:26

"PRESTANITE DA BUDETE SIROMAŠNI!" Evo kako se bezobrazno bogata naslednica pravda za majicu koju je nosila!

"Ali istina je da..."

Kada se spomene ime Paris Hilton mnogi u sećanje odmah dozovu majicu koju je nosila na jednoj žurki pre dve decenije.

"Prestanite da budete siromašni", pisalo je crnim slovima na beloj majici koju je tada nosila naslednica lanca prestižnih Hilton hotela.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Znam da ste svi videli ovu fotografiju na internetu, ali istina je da nikada u životu nisam nosila tu majicu. Reč je o Fotošopu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na majici je zapravo pisalo "Prestani da budeš očajan". Nemojte da verujete baš svemu što pročitate - poručila je Paris na TikTok-u.

Podsećanja radi, Hiltonova je postala interesantna svetskim medijima krajem 90-ih godina prošlog veka zbog zbog fotografija i snimaka iz noćnih klubova. Ona je ubrzo postala model, a njena popularnost je eskalirala zbog privatnog video klipa koji je snimila sa tadašnjim emotivnim partnerom, a koji je dospeo do medija.

A post shared by BESPOKE FASHION OUTLET (@bespokefashion_outlet)

Paris je svojevremeno bila zvezda sopstvenog rijalitija Jednostavan život, a potom je usledila autobiografija Ispovesti naslednice, kao i uloge u brojnim filmovima i serijama, ali i muzička karijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.