PRESREĆNE NOVOSTI OD FOLKERA: Ljuba Aličić otkrio javnosti divnu vest - Dobro smo, hvala bogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESREĆNE NOVOSTI OD FOLKERA: Ljuba Aličić otkrio javnosti divnu vest - "Dobro smo, hvala bogu"

Prelepo...

Kako se pisalo, Ljuba Aličić i njegov sin Dejan nikada nisu bili u dobrim odnosima nakon što je pevač napustio porodični dom, ali su se zbližili pre šest godina.

Tada je Dejan snimio duet sa ocem i krenuli su da nastupaju zajedno, ali su ponovo počeli problemi. Kako je Dejan tvrdio, zbog Ljubine nove supruge.

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. Njegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom - ispričao je tada Dejan, dok je Ljuba imao svoju stranu priče:

- Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati. Pomagao sam mu i želeo da uspe u ovom poslu, ali on je neradnik i lenj. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost - rekao je pre pet godina Ljuba i otada nije želeo da priča o sinu.

Međutim, stvari su se izgleda promenile na bolje. Njih dvojica su tek nedavno zakopali ratne sekire, a prvi korak učinio je upravo Ljuba, kada su se sreli na jednom nastupu, s obzirom na to da su obojica pevači.

- Sada smo u super odnosima, hvala bogu. I on dobro radi. Dobro smo, sada smo dobro, ali ne bih mnogo o tome - rekao je Ljuba i potvrdio priču da se pomirio sa Dejanom, koji sada ima podršku oca za posao kojim se obojica bave. Divna stvar je što je pomirenje najzad stiglo, pa i u ovim godinama. Bolje ikad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.