PRESREĆAN ŠTO JE VIDEO MAJKU! Sloba u NEVERICI - kakvo iznenađenje! Ovome se nije nadao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESREĆAN ŠTO JE VIDEO MAJKU! Sloba u NEVERICI - kakvo iznenađenje! Ovome se nije nadao! (VIDEO)

Emotivna scena!

U toku protekle noći, zadrugarima su pušteni neki od najinteresantnijih snimaka tokom boravka u kući, a da su se skoro desili.

Nakon nekoliko klipova kojima su učesnici bili užasnuti, usledili su i snimci, koji su ih nasmejali do suza.

Jedan od njih bio je klip koji je zapalio internet, nastavak čuvene Instagram serije "Zabranjena ljubav", ovog puta izašala je osma epizoda.

Zabranjena ljubav ❤️ 8. epizoda 💔 P.S. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stotine poruka mi je stiglo sa istom željom... Tražili ste, gledajte! 😊 #zabranjenaljubav #lunadjogani #slobaradanovic #kijakockar #zadruga #malditalisiada #newanja

A post shared by Nemanja Milošević (@newanja) on Jun 14, 2018 at 11:21am PDT

Kao i uvek, na šaljiv način ismejana je ljubav između čuvenog trougla Kija-Sloba-Luna, a u jednom trenutku pojavila se i Slobodanova majka, Draginja Radanović, što je njega veoma raznežilo.

Nije se suzdražavao, te je sa svima podelio kako se oseća:

- Presrećan sam što sam video majku - rekao je Sloba kroz osmeh.

Celu scenu i reakcije na ovaj smešni klip, pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.