PREOKRET U SUĐENJU! Đedović i Matora hitno napuštaju rijaliti, Miljana progovorila o procesu: Zvao me advokat

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 09:08

PREOKRET U SUĐENJU! Đedović i Matora hitno napuštaju rijaliti, Miljana progovorila o procesu: "Zvao me advokat"

Sada su zakopali ratne sekire!

Miljana Kulić je se sudi sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom zbog fizičkih sukoba u rijalitiju. U drugoj sezoni "Zadruge", Miljana je udarila Matoru mikrofonom u glavu i ona je odmah pala na zemlju. Zbog ovoga je Jovana podnela tužbu protiv Kulićeve.

Miljana je Đedovića udarila bubicom tokom jednog od njihovih sukoba u rijalitiju i on je zbog ovoga prijavio nadležnim insitucijama.

Nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Miljana otkrila da joj Đedović rekao da je presuda stigla i da je ona dobila uslovnu kaznu, kao i da je osuđena na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tipa.

- Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest meseci bolnicu zatvorenog tipa i dve godine uslovno. Matora mi se smeje, kao dve godine da ne smem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smeju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane - ispričala je Miljana.

Noćas je Miljana otkrila Đedoviću da je došlo do prekoreta u slučaju, da se promenio sudija i da Matora i on danas moraju da napuste rijaliti na kratko zbog toga.

- Đedoviću zvao me advokat. Pomera se predmet, sutra idete ti i Matora. Novi je sudija i sve je novo u procesu - rekla je Miljana noćas.

- Znam sve - odgovorio je Đedović

Podsećamo, Matora je ne pre par dana otkrila zadrugarima kako se Miljana brani na sudu:

- I da hoćemo Marko i ja da je krivično gonimo, država je objedilia. Ona se brani na sudu da ima tu neku šizofrenu agresiju. Time povlačiš neke druge stvari, ne možeš da budeš radno sposobna. Mene boli uvo. To što ću uzeti, sam je više iz principa tužila, da nam ne bi svima otvarala lobanje. Mene boli k*rac, ja ne volim to - rekla je Matora

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.