PRENESI ANI DA JE SE PORODICA ODRIČE! Ćerka od SRAMOTE ne izlazi iz kuće - Kuma otkrila kroz kakvu AGONIJU prolaze Ćurčići zbog Zvezdana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

"PRENESI ANI DA JE SE PORODICA ODRIČE!" Ćerka od SRAMOTE ne izlazi iz kuće - Kuma otkrila kroz kakvu AGONIJU prolaze Ćurčići zbog Zvezdana

Milena Kačavenda ekskluzivno za portal Srbija Danas progovorila o drami u zadrugarkinom domu!

Odnos Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić je glavna tema u medijima otkako je Ana kročila na velelepno imanje u Šimanovcima. Ćurčićeva je napravila pravu pometnju kada se pojavila na vratima Bele kuće. Prvu noć kada je ušla u rijaliti je imala stav žene koja je odlučna u tome da ne želi da da drugu šansu muškarcu koji ju je prevario, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme prolazi sve više se šuška da će do pomirenja ipak doći. Ana je rešila da zakopa ratne sekire sa Zvezdanom, pa ga je tešila, grlila i brisala mu suze dok je plakao.

Novinarka portala Srbija Danas, razgovarala je sa Aninom kumom, Milenom Kačavendom. Ona je ovom prilikom ekskluzivno otkrila o čemu je razgovarala sa Aninom porodicom i kako se oni nose sa ovom situacijom u rijalitiju.

- Bio je divan, deca su ga volela. On je umeo sa decom, ali se sada postavlja pitanje koje bi ja njega danas pitala, a niko od nas o tome nije razmišljao: "Kako nisi imao dobar odnos sa svojom ćerkom, a imao si sa Aninom decom?" Mnogo je tu nekakvih nelogičnosti .

Šta se dešava u njegovom odnosu sa ćerkom?

- Bivša supruga, koja je sjajna žena, je brinula o tom detetu. To dete je sjajno, a ta žena nikada nije pričala protiv Zvezdana. Međutim, on nije bio taj koji se lomio da se tom detetu na neki način približi. Ja sam iz Aninih usta čula pred ulazak da je dete očajno, da je razočarano. Ja to dete od Zvezdanovog ulaska nisam videla. Povukla se, pretpostavljam zbog svega onoga što je on priredio. Čak, znam da deca nisu ni bila presrećna, ali su podržali Zvezdana za neko njegovo bolje sutra.

Kako deca komentarišu Zvezdanovo ponašanje u rijalitiju?

- Juče sam se razgovarala sa Aninom ćerkom, koja me je pitala: "Šta se dešava?" Ja sam je pitala zar ne prati, ona je rekla: "Nemam snage". Pre par dana smo se čule, ona mi je rekla: "Milena je l' možeš ti nekako da uđeš tamo i da nekako pomogneš mami? Ono je strašno,  ne mogu da gledam to". Sledeća priča je bila da ne može da živi od telefona, da će promeniti broj jer je celo njeno društvo zove. Na fakultet ne ide jer smatra da je ono živo blamiranje. Sada ću ti ekskluzivno reći, juče sam primila poziv od Anine majke i rekla mi je: "Molim te da znaš, ako se meni nešto desi, ako dobijem moždani ili srčani udar, da kažeš Ani i da sam preživela, da bih je se zvanično odrekla preko svih medija, onoga momenta kada bih saznala da se ona sa njim (Zvezdanom) pomirila. To je stav dece, majke i cele porodice. Oni su dvadesetčetvoročasovnom strahu da li će se pomiriti. Njihov odnos je vrlo nestabilan, čas plače, te ga ona napada, te on urla i svi ne dišu i u neizvesnosti su da li će ona napraviti takvu kardinalnu grešku i pomiriti se. Isto mi je rekla i njena ćerka.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"GLUPAČO, ŠTA TO RADIŠ?" Anina najbolja drugarica BESNA: "Ušla je da ga MOLI DA BI JOJ SE VRATIO!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 09:52

Šmizla otkrila detalje Aninog ulaska u Zadrugu...Jovana Novakov Šmizla je najbolja drugarica Ane Ćurčić u spoljnom svetu. Ona je prisustvovala Aninim tugama i nervnim slomovima u trenucima kada je saznala da ju je javno prevario i ostavio dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić, u Zadruzi, te je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"ANINA DECA SE PLAŠE ZVEZDANA" Kuma Ćurčićeve otkrila jezive detalje iz njihovog života: "Polomio bi joj koske"

Izvor: Blic, 10.Feb.2023

Ana Ćurčić ušla je u "Zadrugu" kako bi se suočila sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je pred kamerama prevario s Anđelom Đuričić.

Nastavak na Blic...

ZADRUGARKA KRIJE PAKAO KROZ KOJI JE PROŠLA Njena majka otkrila sve porodične tajne: "Moj muž nas je napustio posle 30 godina braka i SRUŠIO NAM DOM, deca su postala samo moja"

Izvor: Blic, 10.Feb.2023

Životna priča Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić uzdrmala je Balkan. Na javnu preljubu niko nije ostao imun, u priči aktuelnih aktera "Zadruge" pronašli su se brojni gledaoci, pa tako i Suzana, majka takođe aktuelne učesnice Tamare Nikolić, poznatije kao DJ Tamaris.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.