PREMINUO TIKTOKER nakon teške borbe sa KARCINOMOM - Šestogodišnji sin se oprostio od njega EMOTIVNOM PORUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 19:27

PREMINUO TIKTOKER nakon teške borbe sa KARCINOMOM - Šestogodišnji sin se oprostio od njega EMOTIVNOM PORUKOM

Doktori su mu zbog bolesti prognozirali najviše tri godine života

Poznati tiktoker, Rendi Gonzalez, otac malog, šestogodišnjeg Brajsa, koji je na društvenim mrežama poznat kao "Enkyboys", preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom.

Izvor blizak porodici rekao je za TMZ da je Rendi preminuo u sredu ujutro u bolnici nakon što se borio s rakom debelog creva.

Tiktoker je još u aprilu objavio vest o svom zdravstvenom stanju, rekavši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanovima da mu je dijagnoza postavljena oko 6 meseci ranije i da mu je ostalo još 2-3 godine života.

Tada je izjavio da bi hemoterapija mogla produžiti stvari za još 5 godina.

On i njegov sin, Brajs, koristili su svoju platformu društvenih medija da šire svest o raku debelog creva i nastavili da stiču ozbiljnu popularnost zahvaljujući svojoj blistavoj dinamici oca i sina.

Na njihovom zajedničkom profilu maleni Brajs se oprostio od svog oca emotivnim statusom.

A post shared by Randy Gonzalez (@enkyboys)

- Sa velikom tugom objavljujemo da je preminuo moj otac, Rendi Gonzales. Moj tata se dugo borio sa rakom i konačno je u miru sa našim Gospodom. Želeo bih da se zahvalim svima na lepim rečima i saučešću. To zaista mnogo znači. Uradićemo javni memorijal u Hjustonu Teksasu. Više informacija će biti dato kasnije. Ako želite da donirate novac, učinite to tako što ćete donirati na gotovinskoj aplikaciji. Ako želite da pošaljete bilo kakve čestitke ili pisma, pošaljite nam e-poštu. Voleo bih da mogu da te zagrlim i još jednom te poljubim, tata, ali znam da ćeš paziti na mene, mamu i devojčice. Dok te ponovo ne vidim tata. Obećavam da ću te učiniti ponosnim. Volim te - piše u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.