PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC! Izgubio bitku sa opakom bolešću - prijatelji se opraštaju emotivnim rečima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 10:35

PREMINUO LEGENDARNI GLUMAC! Izgubio bitku sa opakom bolešću - prijatelji se opraštaju emotivnim rečima

Svi su ga obožavali!

Glumac Ron Sipas Džons, koji se proslavio ulogom Vilijama Hila u nagrađivanoj seriji "This is us", preminuo je u 66. godini.

Ronovi saradnici su potvrdili ovu tragičnu vest za magazin "People".

- Voljeni i nagrađivani glumac Ron Sipas Džons preminuo je u 66. godini nakon duge i teške borbe sa plućnim problemima. Tokom njegove karijere, njegovu toplinu, lepotu, velikodušnost, dobrotu i srce osećao je svako ko je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao sreću da ga poznaje - navodi se u saopštenju.

- Počeo je svoju karijeru u kafeu "Nuiorican Poets Cafe" i njegova ljubav prema sceni bila je prisutna tokom čitave njegove karijere, uključujući njegovu nedavnu nominaciju za Tonija i predstavu koja je osvojila nagradu "Drama Desk" za ulogu u "Clide’s" na Brodveju - navodi se.

A post shared by Ron Cephas Jones (@cephasjaz)

Ron je za ulogu u seriji "This is us" nagrađen Emijem.

Glumio je i u mnogim drugim ostvarenjima uključujući "Law & Order: Organized Crime", "Better Things", "Luke Cage", "Looking For Alaska" i mnogim drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.