PREMINULA PRELEPA GLUMICA: Njena uloga je 90-ih obeležila mnoga detinjstva - nije izdržala

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023, 17:12

PREMINULA PRELEPA GLUMICA: Njena uloga je 90-ih obeležila mnoga detinjstva - nije izdržala

Svet filma zavijen u crno, ali njen glas zauvek ostaje...

Čuvena glumica Arlin Sorkin umrla je u 67. godini. Ostaće upamćena i po tome što je pozajmljivala glas animiranoj junakinji Harli Kvin. Imala je niz zdravstvenih problema u poslednjih nekoliko godina koji su je udaljavali od glume.

Glumica Arlin Sorkin je 1992. glumila Harli Kvin u animirnaoj seriji "Betmen". Trebalo je da se pojavi samo u jednoj epizodi, ali je njen angažman stalno produžavan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Harli Kvin glumila je u raznim video igrama i animiranim filmovima. Pamtiće se i po roli u NBC seriji "Dani naših života" ("Days of Our Lives").

Devastated to learn we've lost the brilliant Arleen Sorkin. Not just a wonderful talent, but a truly wonderful person. I'm grateful not only to have worked with her, but to have been her friend. 🙏 Sending my heartfelt condolences to her family & loved ones. 💔 pic.twitter.com/g1Mb3BWoKn

— Mark Hamill (@MarkHamill) August 27, 2023

- Počivaj u miru, Arlin Sorkin, neverovatno talentovani izvorni glas Harli Kvin, koji je pomogao da se kreira lik koji mnogi od nas volimo. Ljubav za njenu porodicu i prijatelje - poručio je Džejms Gan.

Mark Hamlin koji je sarađivao sa glumicom istakao je sledeće:

- Utučeni smo zbog vesti da smo izgubili briljantnu Arlin Sorkin. Ne samo prekrasan talent, već i zaista prekrasnu osobu. Zahvalan sam ne samo što sam radio sa njom, već i zbog toga što sam joj bio i prijatelj. Iskreno sauušće porodici - piše TMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminula zvezda serije "Dani naših života"

Izvor: B92, 27.Avg.2023

Ostaće upamćena i po tome što je pozajmljivala glas animiranoj junakinji Harli Kvin..Čuvena glumica Arlin Sorkin umrla je u 67. godini. Imala je niz zdravstvenih problema u poslednjih nekoliko godina koji su je udaljavali od glume..."Počivaj u miru, Arlin Sorkin, neverovatno talentovani izvorni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.