Preminula zvezda serije Dani naših života

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 18:49

Preminula zvezda serije "Dani naših života"

Ostaće upamćena i po tome što je pozajmljivala glas animiranoj junakinji Harli Kvin

Čuvena glumica Arlin Sorkin umrla je u 67. godini. Imala je niz zdravstvenih problema u poslednjih nekoliko godina koji su je udaljavali od glume.

"Počivaj u miru, Arlin Sorkin, neverovatno talentovani izvorni glas Harli Kvin, koji je pomogao da se kreira lik koji mnogi od nas volimo. Ljubav za njenu porodicu i prijatelje", poručio je Džejms Gan.

Mark Hamlin koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sarađivao sa glumicom, se takođe oglasio:

"Utučeni smo zbog vesti da smo izgubili briljantnu Arlin Sorkin. Ne samo prekrasan talent, već i zaista prekrasnu osobu. Zahvalan sam ne samo što sam radio sa njom, već i zbog toga što sam joj bio i prijatelj. Iskreno sauušće porodici", rekao je, piše TMZ.

Glumica Arlin Sorkin je 1992. glumila Harli Kvin u animiranoj seriji "Betmen". Trebalo je da se pojavi samo u jednoj epizodi, ali je njen angažman stalno produžavan. Harli Kvin glumila je u raznim video igrama i animiranim filmovima. Pamtiće se i po roli u NBC seriji "Dani naših života" ("Days of Our Lives").

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.