PREMIJERA! Pogledajte FILMSKI SPOT Jovane Nikolić za baladu “Pazi se” sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković! (VIDEO)

Izvor: Svet, 13.Feb.2020, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA! Pogledajte FILMSKI SPOT Jovane Nikolić za baladu “Pazi se” sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković! (VIDEO)

Danas je tačno u podne predstavljena naslovna numera serije “Južni vetar” koja nosi naziv “Pazi se”. Pesmu izvodi talentovana Jovana Nikolić koja je u ovoj baladi pokazala svu raskoš svog vokala. Ona je po prvi put sarađivala sa hitmejkerom Slobodanom Veljkovićem Cobijem i po prvim reakcijama reklo bi se da je ovo novi, svež i savršen spoj.
NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Šabanovo nasledstvo NESTALO! “Overio” još jednu! Janjuš ispod jorgana imao VRELU AKCIJU sa OVOM zadrugarkom! (VIDEO) Miljana je počinila UBISTVO! Zbog toga će goreti u PAKLU! Isplivala TAJNA porodice Kulić! U spotu se pojavljuju Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković.
Pogledajte ovu pravu filmsku priču:

Serija “Južni vetar” počinje sa emitovanjem u nedelju na Radio televiziji Srbije.
SvetSvet
The post PREMIJERA! Pogledajte FILMSKI SPOT Jovane Nikolić za baladu “Pazi se” sa Bikovićem, Kostićem i Jovanom Stojiljković! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.