PRELAZI U SPISATELJICE?! Jovana Jeremić najavila DVE KNJIGE, a tek da čujete O ČEMU će pisati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:53

PRELAZI U SPISATELJICE?! Jovana Jeremić najavila DVE KNJIGE, a tek da čujete O ČEMU će pisati!

Ovo mnogi jedva čekaju!

Jovana Jeremić poslednjih nekoliko meseci izaziva pažnju medija u Srbiji, a ona im na svojim društvenim mrežama svakodnevno nudi mnogo sadržaja za pisanje.

Mnogi je pamte kao voditeljku rijalitija "Parovi", a nedavno je dala otkaz, na televiziji gde je radila, što je mnoge ostavilo u šoku.

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Još uvek nije poznato kojoj televiziji će se pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od septembra, ali zato Jovana ove dane koristi za odmor u Crnoj Gori kako bi napunila baterije za nove poslovne poduhvate.

S obzirom na to da je tokom svih ovih godina karijere sarađivala sa mnogim istaknutim ličnostima, u nekoliko navrata govorila je o tome kako bi mnoge karijere bile uništene ukoliko bi ona "razvezala jezik", a nedavno je otkrila i da li će napisati knjigu.

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

- Napisaću dve knjige, ali mlada sam još uvek, nemam vremena. Prva knjiga će biti o tome kako se postaje broj jedan u šou biznisu, a druga će biti erotsko-detektivski misteriozni roman - otkrila je Jovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.