PREKID PROGRAMA TOKOM IZBACIVANJA! Produkcija donela VAŽNU ODLUKU - tiče se Aleksandre i Cara, svi u ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 09:12

PREKID PROGRAMA TOKOM IZBACIVANJA! Produkcija donela VAŽNU ODLUKU - tiče se Aleksandre i Cara, svi u ŠOKU

Nisu ovo očekivali!

Nedeljom se u "Zadruzi" održava izbacivanje, međutim, produkcija je rešila da ovog puta malo začini atmosferu u Beloj kući.

Čelni ljudi Pinka su rešili da ovog vikenda niko ne ispadne i produžili su period kada će Aleksandra Nikolić i Filip Car biti potrčci.

Verujemo da su zbog njih to i uradili jer su varnice među njima očigledne.

Umesto toga, na Pinku se održala specijalna emisija. Zadrugari su pojedinačno odlazili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na intervjue kod Milana Miloševića, a u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević bile su gošće Jelena Nikolić i Ermina Pašović, koje su komentarisale trenutnu situaciju u Beloj kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.