PREJADNO! NIJE NJIMA LAKO VIRITI IZ TUĐIH ZADNJICA! Milan Milošević se oglasio Znaju poltroni na koga mislim

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:16

"PREJADNO! NIJE NJIMA LAKO VIRITI IZ TUĐIH ZADNJICA!" Milan Milošević se oglasio "Znaju poltroni na koga mislim"

Ekskluzivno za Srbija Danas!

Voditelj Milan Milošević danas se oglasio na svom Instagram profilu objavljivši priču koja je šokirala sve, a koja je sadržala brutalno obraćanje, a svi su se pitali kome je posvećeno.

Mi smo kontaktirali Milana i on je za Srbija Danas objasnio o čemu je reč na svoj specifičan način.

Poltron! Plašljivac, kukavica, junak na jeziku, razmetljivac... Ulizica, puzavac, beskičmenjak, podrepaš, ližisahan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << E rešite se takvih i sve krene na bolje - napisao je voditelj, na Instagramu, a sada se oglasio za Srbija Danas

Znaju poltroni odlično na koga ja mislim... Šta da ih imenujem kad ni njima nije lako viriti iz tuđih d*peta, prejadno. - počeo je Milan surovo, pa nastavio:

- Bitno da ih se oslobađam i eliminišem iz svog okruženja. - poentirao je voditelj.

A post shared by Milosevic Milan (@milanmilosevic_official)

Ekskluzini paparazzo Milana Miloševića sa crnogorskog primorja pogledajte u galeriji ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.