MILAN MILOŠEVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM! Poltron, plašljivac, kukavica, ulizica... Svi se pitaju kome su posvećene OVE BRUTALNE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 16:15

MILAN MILOŠEVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM! "Poltron, plašljivac, kukavica, ulizica..." Svi se pitaju kome su posvećene OVE BRUTALNE REČI

Ponovo mu je neko stao na žulj! Voditelj poslao jasnu poruku dušmanima!

Voditelj Milan Milošević, omiljen među publikom, poznat je po svom oštrom jeziku, pa se ne isplati stati mu na žulj, a malo-malo, Milošević see oglasi na Instagramu i jasno stavi do znanja kakvog je stava.

Podsetimo, Milanova autorska emisija koju mnogi željno iščekuju, kreće sa emitovanjem 1. oktobra, a do tada on uživa na crnogorskom primorju.

Voditelj je ovog puta "okačio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << story" na svom Instagram profilu, a svi se pitaju kome li je posvećen.

A post shared by Milosevic Milan (@milanmilosevic_official)

- Poltron! Plašljivac, kukavica, junak na jeziku, razmetljivac... Ulizica, puzavac, beskičmenjak, podrepaš, ližisahan. E rešite se takvih i sve krene na bolje - napisao je voditelj, a na koga je mislio, ostaje da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PREJADNO! NIJE NJIMA LAKO VIRITI IZ TUĐIH ZADNJICA!" Milan Milošević se oglasio "Znaju poltroni na koga mislim"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Ekskluzivno za Srbija Danas!..Voditelj Milan Milošević danas se oglasio na svom Instagram profilu objavljivši priču koja je šokirala sve, a koja je sadržala brutalno obraćanje, a svi su se pitali kome je posvećeno...Mi smo kontaktirali Milana i on je za Srbija Danas objasnio o čemu je reč na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.