PREBLEDEO I PREZNOJIO SE OD MUKE: Dejan dobio pitanje od kog je STRAHOVAO! Odgovor ostavio sve u NEVERICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 23:29

PREBLEDEO I PREZNOJIO SE OD MUKE: Dejan dobio pitanje od kog je STRAHOVAO! Odgovor ostavio sve u NEVERICI!

Nije mu dobro bilo...

U emisiji ''Amidži šou'' gosti su učesnici ''Zadruge 5'' Mina Vrbaški, Mateja Matijević, Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović.

Tijana Stoisavljević postavljala je škakljiva pitanja gostima.

- Da Mensur nije u Zadruzi i da niste imali ništa, sa kim bi bila u vezi? - glasilo je pitanje za Milicu.

- Ni sa kim ne bih bila. Ja sam na početku prokomentarisala da mi je Fran sladak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali mi se Mensur posle dopao i to je to - rekla je Milica.

- Dejane, da li bi mogao da se zakuneš da bi iskulirao Dalilu kada bi te molila na kolenima za oproštaj i rekla da te voli? - pitala je Tijana.

- Smeo bih da se zakunem. Ta priča je definitivno gotova. To sa Dalilom nije moglo da opstane, na kraju se desilo ono što se desilo, posle srpske Nove godine sve je bilo jasno - govorio je Dejan.

- Aleks, navedi dve najveće mane i dve najveće Dejanove vrline.

- Brzo se naljiuti i malo je alav - rekla je Aleksandra, što se Dejanu nije nimalo dopalo i sa čim se nije složio.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.