PRE MNOGO GODINA! Isplivala fotografija sa VENČANJA Mire Škorić! Pevačica skoro NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2021, 00:27

PRE MNOGO GODINA! Isplivala fotografija sa VENČANJA Mire Škorić! Pevačica skoro NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Tada nije bila crna!

Pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojm je dobila ćerku Milicu.

Ipak, njih dvoje su nakon deset godina odlučili da stave tačku na brak, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavila i fotografija sa venčanja Mire i Vase.

A post shared by estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Zanimljivo je to da Mira nije bila brineta, već je bila ofarbana u plavo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogi, u komentarima, ističu da bi je jedva prepoznali.

Inale, Mirina ćerka Milica je student četvrte godine Medicinskog fakulteta, a srednju školu je završila kao đak generacije.

- Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom - ispričala Mira jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.