PRAZNINA ĆE UVEK BITI PRISUTNA! Ilda se prisetila Šabana na svoj ROĐENDAN - Ne želi da priča o njemu u BUDUĆNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 11:37

"PRAZNINA ĆE UVEK BITI PRISUTNA!" Ilda se prisetila Šabana na svoj ROĐENDAN - Ne želi da priča o njemu u BUDUĆNOSTI

Emotivni momenat

Ilda Šaulić sinoć je poslavila svoj 44. rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Ona se tim povodom dotakla i svog pokojnog oca, Šabana Šaulića i priznala da postoji velika praznina kod nje u srcu uvek kada se slave neki bitni događaji jer on tu nije prisutan, ali isto tako je i navela da u budućnosti ne želi da odgovara na pitanja o svom ocu.

Ilda je pripadnicima sedme sile istakla da je ovaj rođendan iznenađanje od supruga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da se zbog ćerkice zamalo rasplakala.

- Ovo je iznenađenje od supruga. Ono što me je oduševilo je to što je moja devojčica stigla sa rekreativne. Kasnili su, bilo mi je žao što ne mogu da je sačekam, ali je suprug već to organizovao! Sad kad sam ušla, kad sam je ugledala, samo što mi suze nisu pošle - istakla je pevačica i otkrila šta joj je ćerka rekla kada ju je ugledala.

- Rekla mi je samo:"Je l' mogu ja sa tobom kod drugih tamo", kazala sam joj: "Ne, sačekaj me". Slatka je, ima jedan rajfić na kojem piše "Happy birthday" baš me je, onako, razgalila! Drago mi je što je ovde - dodala je Ilda.

Na pitanje da li joj neko posebno nedostaje, pevačica je odgovorila sa knedlom u grlu i istakla da na takva pitanja više ne želi da odgovara.

- Naravno, to su pitanja koja bih ja molila da mi ne postavljate u budućnosti, zato što prosto kad god su neki važni datumi, koliko god su oni srećni i lepi, meni negde u srcu čine radost, ali tu je jedna praznina koja će uvek biti prisutna. Tako da, šta god da budemo proslavili ili slavili u našim životima u buduće, moj otac je taj koji će uvek biti u mislima i srcu, ali na žalost ne i fizički sa nama - završila je Ilda.

Ceo interju Šabanove naslednice možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.