PRAVI TE BUDALOM Ša saznao bolnu istinu o Mioni, Jovanovićeva mu ovo radila IZA LEĐA: Reper će zbog ovoga povileneti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 17:37

"PRAVI TE BUDALOM" Ša saznao bolnu istinu o Mioni, Jovanovićeva mu ovo radila IZA LEĐA: Reper će zbog ovoga povileneti

Rekla im je sve ono što misli i kako sada gleda na njihovu ljubav.

U "Eliti" je u toku podela budžeta, ovonedeljni vođa Lejdi Di počela je da deli novac cimerima i obrazlaže svoje mišljenje o svakome ponaosob.

Sledeći mali budžet od Lejdi Di je dobio Pablo Milevski.

- Iako mnogi nisu očekivali, Jelena i ja imamo jako dobar odnos, družiloe smo se sa Slađom, smatram te prijateljem kao Lakića, volim da pričamo o tremam van rijalitija, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da naša relacija je za veliki budžet - rekla je Lejdi Di.

- Slažem se, volim da se družim sa tobom, prijaš mi, veliki pozdrav za Slađu, nadam se da uživaš, a mi nastavljamo da se družimo ovde - rekla je Jelena.

- Gotivim te, Ša o tebi govorim, naš odnos je za srednji budžet, ali gotivim te. Mislila sam da te Miona pravi budalom, ali pokazala je da joj značiš. Nikog ne provocirate prvi. Naš odnos je srednji budžet - rekla je Lejdi Di.

- Ti si nama baš draga, hvala na budžetu - rekao je Ša.

Lejdi Di je promenila mišljenje o ovom rijaliti paru, iako u početku nije bila naklonjena njihovoj vezi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.